Skidåkning i Saalbach – After ski och bra skidåkning

Published on by

Saalbach – en riktig favorit

Saalbach är en av svenskarnas favoriter när man snackar skidresor till Österrike – och det är verkligen inte utan anledning! Saalbach ligger i Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang Fieberbrunn, och stadens härlig atmosfär och fantastiska after ski är bara några av anledningarna till att valet år efter år faller på Saalbach när man väljer destination för årets skidsemester. Stadskärnan inte långt från närmaste lift och består av en mysig gågata med restauranger, barer och butiker.

After ski i Saalbach

Saalbach är känd i hela Europa för sin utmärkta after ski-stämning och åker du på skidsemester till Saalbach är after ski-barerna verkligen en upplevelse som du bör unna dig själv. Mycket öl, pjäxdans och schlagermusik – Saalbachs afterski måste verkligen upplevas!

saalbach-afterski

Skidåkning och snowboard

I Saalbach hittar du skidåkning för alla smaker och erfarenhet. Området kring Saalbach har under flera år varit värd för VM i alpin skidåkning. Snowboardåkare har heller inget att sakna i Saalbach som har utmärkta snowboardanläggningar som FunPark med halfpipe och upplysta snowboardpister.
Vill du uppleva Saalbach, hitta skidsemester här!

saalbach-ski

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *