Follow the Sun – Soundtracket till din semester

Published on by

Känner du igen känslan när en låt kan få dig att le från öra till öra? Låten som tar dig tillbaka till din första kärlek, musiken som ger dig en varm känsla av julstämning i hela kroppen och låten som gör att man vill dansa hela natten.

Musik kan få oss att ändra humör från ett ögonblick till nästa – locka fram tankar som legat i bakgrunden och låta oss drömma oss långt bort från vardagen.

Sunwebs nya låt ”Follow the sun” är en låt som får dig att drömma dig bort till den där härliga platsen där solen skiner och allt är perfekt  – oavsett om det är på Medelhavets stränder eller i Alpernas snöiga pister.

”Follow the sun” är skriven av den australiensiska singer / songwritern Xavier Rudd, som under de senaste åren har nått stora framgångar både i USA, Kanada och naturligtvis i hemlandet Australien. Även skandinaviska musikkritiker har tagit väl emot Xavier Rudd som under sina framträdanden beskrivs som en mycket empatisk konstnär som vet hur man fångar och hålla publikens intresse. Xavier Rudd är lite av en musikalisk multitalang som kan spela fler musikinstrument än de flesta människor någonsin drömma om. Genom åren har han släppt åtta album, varav flera har sålt guld och platina.

”Follow the sun” Spelas i Sunwebs nya reklamfilmer, och slår du på TV:n, kommer det inte dröja länge innan låtens suggestiva toner leder tankarna långt bort från det grå januari-vädret.

Lyssna på ”Follow the sun” på Spotify.</a

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *