3 utmärkta restauranger i Les Deux Alpes

Published on by

Känslan av knarrande pudersnö väntar precis runt hörnet, och snart kan du byta ut det svenska gråa vädret mot ändlösa snöiga pister. För många människor har nedräkningen till årets skidsemester börjat, och vi har kontaktat våra egna experter för att få de bästa rekommendationerna inför årets skidåkning. Den här veckan får du en översikt över några av de trevligaste restaurangerna i Les Deux Alpes.

Crêpe à Gogo

På denna mysiga restaurangen sätts atmosfären med takbjälkar och sprakande öppen spis, för en trevlig lunch eller middag. Men här möts du inte bara av mysig atmosfär,  köket har allt du förväntar dig av en fin fransk restaurang. Förutom de goda måltiderna serveras här är också fantastiska Crêpes, som utan tvekan kommer att falla hela familjen i smaken efter en trevlig dag i pisterna.

Smithys Tavern

På Smithys Tavern hittar du stadens bästa mexikanska mat och goda hemlagade hamburgare med pommes frites. När kvällen faller på omvandlas Smithys till en livlig nattklubb där festen fortsätter långt in på natten med bra musik och goda drinkar.

Le Cellier

Vill du stilla hungern i mysig miljö är restaurangen Le Cellier perfekt. Här kan du njuta av utsökta, klassiska franska rätter som t.ex. raclette och fondue, och här serveras även mat som tillagas över öppen spis. Det hela utspelar sig i en mysig miljö med öppen brasa, så att du kan få en helt autentisk middagsupplevelse.
Om du inte har bokat din skidsemester än kan du hitta din skidresa till Les Deux Alpes här!

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *